Yunuseli Şehit Gürcan Ulucan Anaokulu

Vizyon: Tüm çocuklarımızı Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, özgüvenleri gelişmiş, yaratıcı, sevgi, saygı ilkeleri doğrultusunda yetiştirebilen, bir üst kuruma en iyi şekilde hazırlayan ve örnek alınan bir kurum olmaktır.

Misyon: Okulumuzda araştıran, sebep-sonuç ilişkisi kurabilen, proje çalışmalarına önem veren, yaparak-yaşayarak öğrenme metodunu kullanan, biz bilinciyle kaliteli gelecek sağlama yoluna giderek öğrenme ortamlarının çocukların ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde oluşturan, öğrencilerimizi en üst düzeyde kalıcı davranış kazanan bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08:00-12:30 Sabahçı Grup 12:40 17:40 Öğlenci Grup
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: VELİ TALEBİNE GÖRE SERVİS HİZMETİ SAĞLANIYOR.
Sportif Etkinlikler: OKUL ÖNCESİ EĞİTİM PROGRAMI KAPSAMINDA HAREKET VE KOORDİNASYON ETKİNLİKLERİ
Bilimsel Etkinlikler: OKUL ÖNCESİ EĞİTİM PROGRAMI KAPSAMINDA DENEY GEZİ GÖZLEM ARAŞTIRMA VE İNCELEME ÇALIŞMALARI
Proje Çalışmaları: DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ

WEB - https://771084.meb.k12.tr